Home » Inspiratie » Cadeautips » Liefdevolle cadeaus voor Valentijn

Liefdevolle cadeaus voor Valentijn

Of het bij jullie nu elke dag valentijn is of maar 1 keer per jaar. Met een romantisch gebaar toon je de liefde voor elkaar. En daarvoor heb je geen luchtballonvlucht, flashmob of dure reis nodig. Gewoon, een mooi boeket bloemen in zijn of haar lievelingskleuren volstaat. Een leuke decoratie voor op de kast of in de tuin. Of een hapje voor bij de wijn. Zo fijn kan valentijn zijn.

Kom snel langs om het perfecte cadeautje te kiezen.

Rozenboeket - Vanaf €30.00

1. Rozenboeket

Vertel het met flair hoeveel je van haar/hem houdt met deze klassieker! Dit opvallende rode rozenboeket straalt vanaf het moment het wordt uitgepakt en verovert onmiddellijk je hart. Happy Valentine!

Bestel deze online via onze e-shop

Valentijnsboeket L'amour - €35.00

2. Valentijnsboeket - L'amour

Wil je een mooi valentijnsboeket voor je geliefde vinden, maar weet je niet welke bloemen je moet kiezen? Dit is dan het ideale boeket, met een prachtige mix van typische bloemen zoals de roos, tulp, amarylis en anderen kan je niet fout gaan voor dit Valentijn. Je kan deze ook online bestellen op onze webshop!

Bestel deze online op onze webshop

Orchidee - €25.00

3. Orchidee

De orchidee wordt beschouwd als de koningin van alle planten. Er zijn ontelbare soorten te vinden met elk hun mooie eigenschappen. De orchidee Dendrobium groeit in de natuur aan bomen en op rotsen, vooral in Zuidoost-Azië. Deze soort heeft slechts 1 bamboe-achtige tak vol mooie bloemen. De ideale cadeau voor jouw koningin?

Bestel deze online op onze webshop

Camellia - ...€

4. Camellia

Het is net iets uit een sprookje: als alles nog kaal is, bloeit de bladhoudende heester Camellia japonica (ook bekend onder de consumentennaam Camelia of Japanse roos) al uitbundig. Kou noch sneeuw houden deze winterbloeier tegen, in de eerste vier maanden van het jaar schittert de plant met grote roosachtige bloemen tot wel 12 cm doorsnee.

Ontdek deze in onze winkels

Tulpen liefdesboeket - €35.00

5. Tulpen - Liefdesboeket

De tulp komt oorspronkelijk uit het verre oosten. Deze populaire voorjaarsbloeier staat bekend om haar vrolijke kleuren en is geliefd als snijbloem en als bloembol. Er zijn meer dan 1.000 soorten met elk hun eigen karakter en stijl. De altijd vrolijke tulp is er in het wit, rood, geel, roze, paars, oranje, groen of met meerkleurige bloemblaadjes.

Bestel deze online op onze webshop