Home » Inspiratie » Cadeautips » Voor de allerliefste mama!

Voor de allerliefste mama!

Moederdag is een ideaal moment om alle mama’s extra in de bloemetjes te zetten. Verras haar met een prachtige bos bloemen, een magische Hydrangea of een super comfortabel ligbed. Ontdek onze top 3 cadeautips voor moederdag - regio Antwerpen.

Macrophylla Hydrangea - 14.99€/stuk

Cadeau tussen de 10-25€: Hortensia's

De hortensia is herkenbaar aan haar houtige takken met donkergroene bladeren en stervormige bloemblaadjes in mooie lentekleuren. De grote keuze aan hortensia’s maken deze plant het ideale cadeau voor alle mama's: bolvormige, randbloeiers, ringvormig, dubbelkleurige en doorbloeiende types.

Ontdek meer tips over Hortensia's

Verse boeketten - Vanaf 25€/stuk

Cadeau tussen de 25-50€: Verse boeketten

Bloemen bestellen én aan huis laten leveren? Het kan met onze bloemen bezorgdienst! Neem een kijkje in onze e-shop en maak je keuze uit het ruime assortiment boeketten en mooie geschenken. Onze snijbloemen zijn veilingvers en alle boeketten en bloemstukken worden met veel liefde en zorg samengesteld in ons bloemenatelier.

Bekijk onze boeketten in onze winkels en via onze online webshop

Ligbed Sunny - 149€

Cadeau vanaf 50€: Ligbed Sunny

Om optimaal van je tuin of terras te genieten is een ligbed onmisbaar. Heerlijk genieten met een glaasje en hapje na een harde werkdag, meer heb je niet nodig deze zomer. Ontdek in onze showrooms het uitgebreide aanbod aan comfortabele ligbedden, verstelbare relaxstoelen en leuke hang-cacoons. Leg je neer en ontspan...

Bekijk hier onze tips voor tuinmeubelen