Home » Inspiratie » Cadeautips » Cadeau-ideeën voor iedereen

Cadeau-ideeën voor iedereen

Geschenk ideeën? Die geven we je cadeau!

Kerstboom, check! Uitnodigingen, check! Feestmenu, check! Cadeaus.... Ooh ja, de cadeaus! Inspiratie nodig voor jouw kerstcadeaus, hier zijn enkele ideeën die jouw dierbaren dit jaar misschien wel zullen bevallen!

Voor kook- en eetliefhebbers

Heb je echte kook- en eetliefhebbers in de familie? Ze houden ervan om bij elke gelegenheid groots uit te pakken met kleine gerechten? Hun tafel? Alles behalve geïmproviseerd! Bij Oh'Green vind je ongetwijfeld het ideale cadeau voor hen. Laat hun ogen fonkelen met een Hobstar-glaas met gouden rand, een sprankelende champagneglas... en waarom niet met de gouden Prosecco-fles die er perfect bij past!

Voor de decoratiefans

Als je houdt van een gezellig interieur is er altijd plaats voor iets extra dat het verschil zal maken. Verwen je vrienden met een set van 3 geurende Midnight Magic kaarsen, die net zo aangenaam zijn voor het oog als voor de geur. Of kies voor een beestig interieur..... écht beestig! En waarom zou je geen kamerplant geven als cadeau? De Helleborus bijvoorbeeld, die staat de hele winter in bloei en past perfect in ieder kerstinterieur!

 

 

Voor zij die houden van design

Wat dacht je van twee cadeaus in plaats van eentje? Bij aankoop van een Edison The Petit lamp ontvang je een Limited Edition Xmas Cooper Cappie, helemaal gratis!

 

Voor zij die houden van nuttige geschenken

Een cadeau moet je in de eerste plaats gelukkig maken. Als het dan ook nog nuttig kan zijn, is dat een perfecte combinatie!
Waarom geef je geen geurstokjes cadeau of een herbruikbare fles met een mooi design?

 

 

 

Voor zij die van hun huisdieren houden!

En Jack? En Minoes? Ze overspoelen je het hele jaar door met liefde, we mogen ze niet vergeten, toch? Een cadeau voor je viervoeters, denk niet langer na, geef ze een doos met hun favoriete eten!