Home » Inspiratie » Buiten leven » Terrasverwarming en haardtafels

Terrasverwarming en haardtafels

We willen zo lang mogelijk kunnen genieten van onze buitenomgeving, ook nog vele uren nadat de zon is ondergegaan. Gezellige momenten beleven in onze tuin of op het balkon, met terrasverwarming op maat zit je er altijd warm bij. Bij Oh’Green kan je een uitgebreid assortiment aan terrasverwarming en haardtafels terug vinden.

Sunred Retro Sphere

Vernieuwend design

Deze stijlvolle halogeenlamp van Sunred geeft een aangename warmte vrij en heeft maar liefst drie warmtestanden. Erg handig voor thuis, maar natuurlijk ook voor onder de luifel van je tent bijvoorbeeld.

De lampenkap is uv en weersbestendig en geeft deze terrasverwarmer een modern, strak uiterlijk. De verlichting zorgt bovendien voor een aangename sfeer. Een groot pluspunt is dat de heater zowel binnen als buitenshuis gebruikt kan worden!

Dancook Ambiance 9000

In vuur en vlam

Voor wie het wat ‘avontuurlijker’ mag zijn, kiest voor een knetterend vuur met brandend hout. Het Ambiance 9000 model van Dancook  biedt je het beste van twee werelden: het is een houtskoolbarbecue én vuurschaal in een! Geniet van gezellige avonden in de zomer, of zorg voor warmte op een koude dag in hartje winter.

Om een ruimer aanbod aan vuurschalen te bezichtigen kun je terecht in een Oh’Green winkel in je buurt, klik hier voor een overzicht van alle winkels.

Sunred Flame Tower

Gasheaters en elektrische heaters

Bij Oh’Green heb je een ruime keuze uit talloze elektrische heaters of gasheaters. Of je nu op zoek bent naar een staand model of een hangend, voor elke ruimte is er een geschikte oplossing. Het is mogelijk om zelfs op een klein balkon of binnenplaats een wandmodel te bevestigen. Een pluspunt aan gasheaters en elektrische heaters is dat je ze met één druk op de knop aan of uit zet.

Kom een kijkje nemen in een van onze showrooms en laat je informeren door een van onze medewerkers over het assortiment.