Home » Inspiratie » Buiten leven » Happy BBQ-Party

Happy BBQ-Party

Heerlijk tafelen en aperitieven, de geur van een smeulende barbecue in de zon. Een stoer en relaxed tuinfeest in gezelschap van vrienden en familie mag niet ontbreken deze zomer! Hang lampenslingers boven tafel en creëer sfeer met vele plantjes zoals cactussen, kruiden en theelichtjes in brons en koper tinten. Wanneer de zon ondergaat wordt het nog lang genieten van dit sfeerrijke decor…

Stoer & stijlvol

Met het stijlvolle servies van Anita Le Grelle ontworpen voor Serax breng je rijke kleuren en gezelligheid op tafel. Bronstinten en grijs gaan perfect samen, neem bijvoorbeeld tafellinnen in grijze tinten en gebruik allerlei bloempotten uit verschillende materialen zoals terracotta steen, goud of brons en vul deze met hippe cactussen.

Servies Anita Le Grelle voor Serax – Bestek & glazen “Surface” van Sergio Hermans voor Serax – potjes Serax – Tafellinnen Pascale Naessens voor Serax 

Geef je barbecue wat extra pit en kies uit een groot assortiment kruiden, houtsnippers met een smaakje of heerlijke rubs.

Dit leuke BBQ geschenkblik van Not Just BBQ “Fire up” bevat een smoke-box, kruiden-shaker & rub, perfect om kennis te maken met heerlijke smaken. Ontdek het volledige assortiment in onze winkels op onze tuinmeubel afdeling.

Lange zwoele zomeravonden

Tafelen wordt intiem en avontuurlijk met deze picknick tafel en bank “Block”, beiden hebben een oppervlakte in teak en dit zorgt  voor een warme uitstraling. Een aantal kussens voor comfort en het wordt de hele avond genieten!

Picknick tafel & bank “Block” in teak & aluminium – Trolley op wielen Serax Marie Michielssen “Army Green”