Home » Inspiratie » Bloemen en planten » Oh denneboom

Oh denneboom

Kerstmis staat voor de deur, de opwinding begint toe te nemen. Dus het is de hoogste tijd om na te denken over je boom! Ga je voor een echte kerstboom of kies je een kunstkerstboom? Nordmann, Fraseri, Epicea? Gezaagd of in pot? Hier zijn enkele antwoorden om je te begeleiden en je fijne feestdagen te bezorgen!

Een echte boom? Natuurlijk!

Kiezen voor een echte kerstboom betekent een beetje natuur in huis halen. Zijn frisheid, zijn schoonheid, zijn geur. Bij Oh'Green heb je de keuze tussen vele gezaagde bomen of bomen in pot om na Kerstmis in je tuin te kunnen verplanten.

Bij Oh'Green vind je echte kerstbomen van hoge kwaliteit die in België geproduceerd worden vanaf 15,99€.

 

Een echte kerstboom, ja! Maar welke?

Alle bomen die je bij Oh'Green vindt hebben elk hun eigen stijl, kleur en bijzonderheden. Zo heb je de Omorika met zijn zilverkleurige highlights, de spar en zijn sterke dennengeur, de klassieke Nordmann of de Fraseri, een den van hoge kwaliteit die zijn naalden niet verliest.

Een gezaagde kerstboom? Hoe blijft die rechtop staan?

Als je kiest voor een echte gezaagde kerstboom, heb je een houder nodig om de boom rechtop te laten staan. Bij Oh'Green hebben we voeten die supergemakkelijk te gebruiken zijn. Binnen enkele seconden staat je kerstboom fier omhoog dankzij onze pedaalvoeten of EasyFix voeten, verkrijgbaar in kunststof en metaal vanaf € 19,99. Het grote pluspunt van EasyFix voeten? Jouw kerstboom blijft de hele eindejaarsperiode recht en stevig staan! Om je echt kerstboom in zijn mooiste vorm te behouden, giet je best op regelmatige basis water in de voet.

 

 

 

 

 

 

Kies je toch voor een kerstboom in pot? Goede keuze! Deze kerstboom kan je na de kerstperiode gewoon in je tuin verplanten. Deze kerstbomen komen het mooist tot hun recht in een mand. Bij oh’Green kan je al manden vinden vanaf € 9,95.

 

 

Kunstkerstbomen

Wij hebben een ruime keuze aan kunstkerstbomen die bijna niet te onderscheiden zijn van hun echte varianten! En dit zijn enkele belangrijke voordelen: ze verliezen geen naalden, je houdt de kunstkerstboom lang en in zijn mooiste vorm. Je vindt ze in jouw Oh'Green vanaf 39,99€ én ze zijn betaalbaar met eco-cheques.