Assortiment bloemen en planten

Vóór dag en dauw zoekt het Oh’Green-team de mooiste bloemen en planten voor jou uit op een van de grootste veilingen ter wereld. Zo ben je altijd zeker van de beste kwaliteit.

Een huis vol kamerplanten

Kamerplanten zijn onmisbaar in een gezellig interieur. Ze brengen leven in huis en creëren een natuurlijk groene toets. Bij Oh’Green kies je de binnenplanten die bij jouw huis passen – orchideeën en hortensia’s, azalea’s en begonia’s, cactussen en palmbomen, … Allemaal met hoge kwaliteit en aan een voordelige prijs.

Ontdek meer over binnenplanten

Een oase van groen in je tuin

Onze ruime buitenafdeling telt honderden vaste planten en waterplanten, struiken en heesters, fruitbomen en kruidenplanten. Ideaal als je je eigen moes- of kruidentuin begint, je borders wilt aanvullen met bloeiende planten of leuke waterplanten zoekt voor je vijver.

Ontdek meer over buitenplanten

Een zee van verse snijbloemen en boeketten

Wil je zelf een boeket van verse snijbloemen samenstellen? Onze bloembinders helpen je graag verder. Ze volgen de nieuwste trends in bloemschikken op en vallen terug op jarenlange ervaring. Wie snel een boeket of een bloemstuk wil, vindt vast zijn gading tussen de prachtige creaties in de koelruimtes.

Ontdek meer over snijbloemen