Home » Inspiratie » Acties & Deals » Black Friday bij Oh’Green

Black Friday bij Oh’Green

Een vrijdag vol met plezier!

Wat je ook mag wensen, als er één dag is waarop je je wensen kan vervullen, dan is het wel nu vrijdag 29 november ter gelegenheid van Black Friday!

Op zoek naar bloemen, planten, kerstversiering, of nieuwe tafeldecoratie voor tijdens de feestdagen? Geniet nu vrijdag van 20% korting op al je aankopen*. En met al je aankopen bedoelen we wel degelijk ‘al’ je aankopen ! Dus zet snel een ‘zwart’ kruisje in je agenda deze vrijdag.

Naast de 20% korting op je aankopen, profiteer je van uitzonderlijke promoties. Zoals 40% korting op de set van Norway Hills van 210cm + een 8 functie lichte slinger van 22,5m of alle voor slechts 128,99 € in plaats van 214,99€*  in jouw Oh'Green winkel!

*promotie niet cumuleerbaar met de 20% van Black Friday, geldig van 29.11 tem 01.12.

Onze Black Friday actie is enkel geldig op vrijdag 29.11, maar maak je geen zorgen!
Andere leuke promo’s wachten de komende dagen nog op je, zoals een korting van 15% op alle serviezen in ons assortiment!

* Enkel geldig op vertoon van je Oh’Green klantenkaart. Geldig op het hele assortiment, met uitzondering van alcohol, cadeaukaarten, diensten, tuinhuizen, gasflessen, voeding, levende dieren en lopende (kortings)acties. Geldig bij alle Oh’Green en Walter Van Gastel by Oh’Green winkels op 29.11.2019